Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.
Αναλυτικά:
«Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα και το έδειξε και προηγουμένως στο πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς, διότι μείναμε πίσω στη βαθμολογία και ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να παίζεις γνωρίζοντας ότι είσαι πίσω και πρέπει να βρεις τρόπο να κερδίσεις. Κάναμε μεστή εμφάνιση, πήραμε καλό σκορ στο πρώτο μέρος και κάναμε διαχείριση στο δεύτερο. Η νίκη βοηθά την ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να καλύψουμε. Είμαστε χαρούμενοι που νιώθουμε ξανά αυτό το συναίσθημα της νίκης. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στο κρύο. Η προσοχή μας θα είναι τώρα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά στα παιχνίδια πρωταθλήματος».
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι διαχρονικά δίπλα στην ομάδα. Και φέτος με τόσες δυσκολίες, με τα μέτρα και την ανησυχία στην κοινότητα, ο αριθμός της προσέλευσης στα παιχνίδια μας είναι πολύ ψηλός. Είχαμε 7-8 χιλιάδες στους πρώτους αγώνες και σήμερα περισσότερους από πέντε χιλιάδες. Είναι καλή προσέλευση. Πικράθηκε στο ξεκίνημα, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τώρα σημασία έχει να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».
Για τον αγώνα με την Καραμπάχ: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε με καλό πρόσωπο. Είναι καλή ομάδα η Καραμπάχ, αλλά δείξαμε στους αγώνες μας στην Ευρώπη ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε τους βαθμούς για να βελτιώσουμε και τη συγκομιδή μας στην ΟΥΕΦΑ».
Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Τώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Καραμπάχ».
Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή με τον Μπακούνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS