Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, αυτό με την ΠΑΕΕΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετράκη, προχώρησε σε δύο αλλαγές στην βασική ενδεκάδα για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση.
Οι Σαρφό και Γουίλσον δεν είναι στο αρχικό σχήμα, με τους Κυριάκου και Πεχλιβάνη να είναι βασικοί.
Σε ότι αφορά τον Σαρφό, έναν παίκτη που είναι εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού σε αρκετά παιχνίδια (αν όχι όλα), αποτελεί... έκπληξη ότι δεν είναι στο αρχικό σχήμα των «μαυροπρασίνων».
Δείτε: Η αρχική ενδεκάδα Πετράκη για τον αγώνα με την Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.