Ακολουθήστε μας στο Google news
To δεύτερο τρέιλερ του «Spider-Man: No Way Home» έχει σπάσει τα «κοντέρ» στο You Tube και έδωσε έμπνευση στη Σπαρτάκ Μόσχας να «τρολάρει» τον Ζιελίνσκι της Νάπολι.
Στις 30 Σεπτεμβρίου η Σπάρτακ Μόσχας πέρασε από το «Ντιέγκο Μαραντόνα», καθώς επικράτησε της Νάπολι με 3-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Πιότρ Ζιελίνσκι δοκίμασε ένα σουτ το οποίο κατέληξε εκτός γηπέδου. Οι Ρώσοι έδωσαν σήμερα (17/11) τη δική τους εκδοχή για την κατάληξη της μπάλας εμπνευσμένοι από το δεύτερο τρέιλερ του «Spider-Man: No Way Home».
Στη βραζιλιανική εκδοχή του τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11) και έκανε... θραύση, ένας εκ των κακών, ο Λίζαρντ δέχεται μια... αόρατη γροθιά. Σύμφωνα με τις φήμες στο «No Way Home» τον Τομ Χόλαντ (Σπάιντερμαν) θα πλαισιώσουν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ από τις παλιότερες ταινίες Σπάιντερμαν. Στην εν λόγω σκηνή φαίνεται πως μια από τις «παλιοσειρές» χτυπάει τον Λίζαρντ και η Marvel τον έσβησε για να αποφύγει το σπόιλερ.
Σύμφωνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας τον Λίζαρντ δεν χτυπάει κάποιος Σπάιντερμαν αλλά η μπάλα από το σουτ του Ζιελίνσκι, η οποία ταξίδεψε από τη Νάπολη μέχρι τη Νέα Υόρκη.
gazzetta.gr
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανάφερε στην ιστοσελίδα Sportal.gr και την εκπομπή "Sportal Guest"ότι ήθελε τον Πέτρο Μάνταλο στο ΑΠΟΕΛ, τον Ιανουάριο του 2023.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS