Ακολουθήστε μας στο Google news
To δεύτερο τρέιλερ του «Spider-Man: No Way Home» έχει σπάσει τα «κοντέρ» στο You Tube και έδωσε έμπνευση στη Σπαρτάκ Μόσχας να «τρολάρει» τον Ζιελίνσκι της Νάπολι.
Στις 30 Σεπτεμβρίου η Σπάρτακ Μόσχας πέρασε από το «Ντιέγκο Μαραντόνα», καθώς επικράτησε της Νάπολι με 3-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Πιότρ Ζιελίνσκι δοκίμασε ένα σουτ το οποίο κατέληξε εκτός γηπέδου. Οι Ρώσοι έδωσαν σήμερα (17/11) τη δική τους εκδοχή για την κατάληξη της μπάλας εμπνευσμένοι από το δεύτερο τρέιλερ του «Spider-Man: No Way Home».
Στη βραζιλιανική εκδοχή του τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11) και έκανε... θραύση, ένας εκ των κακών, ο Λίζαρντ δέχεται μια... αόρατη γροθιά. Σύμφωνα με τις φήμες στο «No Way Home» τον Τομ Χόλαντ (Σπάιντερμαν) θα πλαισιώσουν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ από τις παλιότερες ταινίες Σπάιντερμαν. Στην εν λόγω σκηνή φαίνεται πως μια από τις «παλιοσειρές» χτυπάει τον Λίζαρντ και η Marvel τον έσβησε για να αποφύγει το σπόιλερ.
Σύμφωνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας τον Λίζαρντ δεν χτυπάει κάποιος Σπάιντερμαν αλλά η μπάλα από το σουτ του Ζιελίνσκι, η οποία ταξίδεψε από τη Νάπολη μέχρι τη Νέα Υόρκη.
gazzetta.gr
Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ κοντράρονται (22:00) στον τελικό Champions League, στην «Allianz Arena» του Μονάχου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS