Σύμφωνα με το sport-fm.gr το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη έπεσε στο τραπέζι της Ανόρθωσης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη και έχει «υποβιβαστεί» στην ΑΕΚ Β’. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και όπως είναι λογικό, ο Έλληνας δεξιός μπακ θα μπορούσε να βρει μια νέα ομάδα τον Γενάρη εφόσον έχει την κατάλληλη πρόκριση.
Μία από τις ομάδες που έχουν εξετάσει την περίπτωσή του είναι η Ανόρθωση. Το όνομα του Έλληνα δεξιού μπακ έχει πέσει στο τραπέζι, αφού ο 30χρονος ακραίος αμυντικός έχει προταθεί στον κυπριακό σύλλογο.
Είναι μια περίπτωση που αρέσει στον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά η αλήθεια είναι πως προσωρινά έχει μείνει στην άκρη. Και αυτό γιατί το συμβόλαιό του κρίνεται «τσουχτερό» για τον σύλλογο, ενώ την ίδια ώρα προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός μέσου.
sport-fm.gr
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.