Ο Βραζιλιάνος βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού μιλώντας σε εκπομπή οπαδών των Πειραιωτών στο εξωτερικό αποκάλυψε τον παίκτη που πρότεινε.
Ο Ντουντού μίλησε στην εκπομπή της Θύρας 7 του εξωτερικού.
Μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος βετεράνος μέσος και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για παίκτη από τη Βραζιλία και επισήμανε πως «το θέμα είναι η νοοτροπία. Είναι άλλο πράγμα να παίζεις στη Βραζιλία και άλλο στην Ευρώπη. Είναι διαφορετικό. Στην Ευρώπη είναι πιο γρήγορο το ποδοσφαιρο και πρέπει να σκέφτεσαι πιο γρήγορα.
Είναι ένας μέσος που είχα παρουσιάσει στον Καρεμπέ πριν καιρό. Είναι ο Φελίπε από την Φορταλέζα. Πολύ καλός παίκτης. Αλλά τώρα είναι 27 χρονών και ίσως είναι αργά να πάει στην Ευρώπη». Ο 27χρονος Φελίπε είναι εξάρι αλλά και δεξιός μπακ. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2021 και το 2020-2021 είχε 39 ματς με 1 γκολ. Στη Φορταλέζα είχε 141 ματς με 6 γκολ και 4 ασίστ.
gazzetta.gr
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.