Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ζητά ένα (1) ένα άτομο για την θέση του Υπευθύνου Εισιτηρίων και τρία (3) άτομα για την θέση Λειτουργών Εισιτηρίων.
Καθήκοντα και ευθύνες:
– Πώληση, διάθεση και έκδοση εισιτηρίων αγώνα και εισιτηρίων διαρκείας.
– Χρήση ηλεκτρονικού ταμείου.
– Να διαθέτει την ευχέρεια να ανταποκρίνεται σε ερωτήσεις, απορίες και πληροφορίες που αφορούν τα εισιτήρια ή τα εισιτήρια διαρκείας.
– Να διασφαλίζει την σωστή λειτουργία του τμήματος και του εξοπλισμού του.
– Σωστή εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση εισιτηρίων και ταμείου για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες.
Προσόντα:
– Πολύ καλή γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
– Πολύ καλή γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.
– Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο Κολλεγίου ή Πανεπιστημίου θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα.
– Ευχάριστη προσωπικότητα με άριστη επικοινωνία με τον φίλαθλο κόσμο, ομαδικό πνεύμα.
Οι θέσεις είναι για πλήρη απασχόληση.
Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
[email protected], μέχρι την Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS