Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τσάβι θέλει να πλαισιώσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα με ορισμένους έμπειρους, με μία ακόμη επιλογή που εξετάζεται να είναι αυτή του Θέσαρ Αθπιλικουέτα.
O Τσάβι έχει φροντίσει να αφήσει το δικό του στίγμα στις λίγες ημέρες που βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα. Πέρα από τους κανονισμούς που έχει θέσει και τον τρόπο ποδοσφαίρου που προσπαθεί να περάσει, ο Ισπανός, πλέον, τεχνικός άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή του Ντάνι Άλβες στην ομάδα.
Την ίδια ώρα, όμως, ο Καταλανός φαίνεται πως έχει ως πλάνο στο μυαλό του, να φέρει στην Βαρκελώνη αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να αποκτήσει η ομάδα επιπλέον προσωπικότητα και να βοηθηθούν οι νεαροί παίκτες, επίσης.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται, με τον Ισπανό να θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ενώ το «ESPN» φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα όνομα έμπειρου ποδοσφαιριστή στα… ραντάρ των «μπλαουγκράνα».
Πρόκειται για τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2010 και έπειτα έχει αποχωρήσει από την Ισπανία. Προϊόν των ακαδημιών της Οσασούνα, ο 32χρονος πολυθεσίτης αμυντικός δείχνει να επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του και προφανώς το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα τον κολακεύει. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2022 και μοιάζει πιθανό να μην ανανεωθεί μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στους Λονδρέζους.
sport-fm.gr
Η Εθνική θα παίξει με το Ισραήλ στους «16» του Ευρωμπάσκετ, ενώ γνωρίζει και το μονοπάτι που θα χρειαστεί να ακολουθήσει εφόσον συνεχίσει στα νοκ-άουτ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS