Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση στη μικρή περιοχή, χτύπησε με άσχημο τρόπο με τον ώμο του τον αντίπαλό του Θέσαρ Αθπιλικουέτα.
Η Σουηδία πάλεψε για τη πρώτη θέση, ωστόσο στο τέλος είδε την Ισπανία να κατακτάει το τρίποντο, μετά το γκολ που σημείωσε ο Άλβαρο Μοράτα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 73', χωρίς ωστόσο να βοηθάει την ομάδα του στο σκοράρισμα.
Λίγο πριν το τέλος, σε μια εκτέλεση κόρνερ, ο Σουηδός στράικερ στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση στη μικρή περιοχή χτύπησε ύπουλα τον αντίπαλό του Θέσαρ Αθπιλικουέτα, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Με μακροσκελή ανάρτηση του στα social media ο Επικεφαλής του Δ.Σ. της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου, δίνει τις δικές του απαντήσεις για την ανακοίνωση της Ομόνοιας και το βίντεο που δημοσίευσε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS