Ακολουθήστε μας στο Google news
Ύστερα από ένα χρόνο, ο Ζοάο Πέδρο, ενδεχομένως να συναντηθεί με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον Αρχάγγελο στην Λευκωσία.
Σχετικές πληροφορίες, βγαίνουν τα τελευταία 24ωρα, οι οποίες δεν διαψεύδονται από επίσημες πηγές.
Ο 35χρονος πλέον Πορτογάλος, είναι ένας από τους καλύτερους ξένους παίχτες που φόρεσαν την φανέλα του Απόλλωνα. Ειδικά την αγωνιστική περίοδο 2017-18, είχε κάμει σούπερ εμφανίσεις, σε μερικά παιχνίδια έμοιαζε με… βιονικό!
Τον Γενάρη (9/1) του 2018 είχε δώσει μια συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, όπου άφηνε αιχμές εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα είχε πει ότι μερικές ομάδες δεν «πάλευαν» τα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Λευκωσίας.
Επειδή προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ, στην πορεία – με παρέμβαση και του επίσημου Απόλλωνα- ο Πορτογάλος δεξιός φουλ μπακ, διευκρίνισε ότι δεν προέβη σε τέτοια τοποθέτηση κι ότι τα μετέφερε λανθασμένα ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη.
Διαβάστε παρακάτω τι είχε δηλώσει στην συνέντευξη του ο Πέδρο:
http://themasports.tothemaonline.com/vlepi-perierga-pragmata-sto-protathlima-mas-o-zoao-pedro-ti-dilose-stin-patrida-tou/
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS