Με πεντάρα επί της β΄ ομάδας της Μπρέντφορντ άρχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά «Korantina Homes Cup 2021» η Πάφος FC.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς επικράτησε με 5-1 στο γήπεδο των Κουκλιών, με σκόρερ τους Κοβάσεβιτς (15΄-28΄πεν.) Ντ. Αουρέλιο (23΄), Αμπντουσαλάμοφ (36΄) και Μπεριγκό (86΄), ενώ για τους Άγγλους μείωσε προσωρινά σε 4-1 ο Γιανγκ-Κομπς στο 69΄, ο οποίος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στο 42΄.
Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:Πάφος FC: Ρούτκο, Ζ. Αουρέλιο, Παλάσιος, Μπάιριτς, Πάγιτς, Πάνιτς, Πάντσεον, Ζάιρο, Κοβάσεβιτς, Ντ. Αουρέλιο, Αμπντουσαλάμοφ.
Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Άντος, Φυλακτού, Ντράγκομιρ, Μπάμπαγιαν, Γιοβάνοβιτς, Σπόντας, Παπαστυλιανού, Μπεριγκό, Φουρ και Αντωνίου.
Μπρέντφορντ Β΄: Γουίντερμποτομ, Ράσελ, Γκόρντον, Ράσιτς, Χόκενχαλ, Τζόουνς, Τζέφρις, Γιανγκ-Κομπς, Μπρουκ, Τρέβιτ, Σίλα.
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.