Ανακοίνωση για την ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εξέδωσε το σωματείο των γαλαζοκίτρινων.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13/11/2021
Σήμερα σύσσωμο το Δ.Σ του σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού παρευρέθηκε στην ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στο κέντρο της πόλης.
Η διαχρονική προσφορά του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον αθλητισμό και στην κοινωνία δεν μπορεί να ξεχαστεί αλλά ούτε να διαγραφτεί από τον οποιονδήποτε.
Σε καμιά περίπτωση οι αδικαιολόγητες συμπεριφορές από τους αρμόδιους σχετικά με το αίτημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν θα γίνουν αποδεκτές και να είναι σίγουροι ότι θα μας βρουν απέναντι τους. Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού οφείλει να στηρίζει έμπρακτα τον κάθε δημότη της πόλης ενάντια σε πρακτικές που μας οδηγούν στον μεσαίωνα.
Δ.Σ Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.