Οι μικροί ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ ηλικίας 2012 νίκησαν και στη συνέχεια φώναξαν “ΠΑΕΕΚ Κερύνεια Επίστροφή”.Το μήνυμα του Παν.Συ.Φι ΠΑΕΕΚ:
Νίκη ή ήττα πάντα μας συνοδεύει το σύνθημα που καθορίζει την ύπαρξη μας, μέχρι να φτάσει εκείνη η ονειρική μέρα…
ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μόνο περηφάνια!
Συγχαρητήρια!
👏🏻🟡⚫️🔥⚫️🟡👏🏻
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.