«Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι από αύριο Παρασκευή, 12/11/2021, ξεκινά η διάθεση της συλλεκτικής επετειακής φανέλας με θέμα «110 χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου – 200 χρόνια Ελληνική Επανάσταση», από το κατάστημα της ομάδας μας στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος!Η φανέλα θα πωλείται προς €70, ενώ υπάρχει και η επιλογή αγοράς της φανέλας σε κορνίζα, προς €120.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στο 24634114».Φανέλα χωρίς κάδρο:Φανέλα με κάδρο:
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.