Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νιούκαστλ δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα και θα φύγει τον Ιανουάριο.
Η αγγλική ομάδα μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του Βραζιλιάνου σταρ, καθώς ο Εντι Χάου θέλει να «χτίσει» τη νέα ομάδα, στηριγμένη πάνω του.
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» τις επόμενες ημέρες η αγγλική ομάδα αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τους «μπλαουγκράνα», καθώς έχει συμφωνήσει μαζί του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024.
Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κία Τζοραμπτσιάν, όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες για τον πελάτη του, ο οποίος έχει προτάσεις και από Μίλαν και Έβερτον.
Πηγή: Sdna.gr
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
BEST OF THEMASPORTS