Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γιούρι Γκαβρίλοφ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Ντιναμό Μόσχας, Σπαρτάκ Μόσχας, Ντίνπρο και όχι μόνο, και πρώην διεθνής με την ΕΣΣΔ, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε, μέσα σε άλλα, για την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Κύπρο.
Όπως τόνισε ο 68χρονος, δεν θα δει το ματς κόντρα με την Εθνική μας ομάδα, ενώ αποκάλεσε και «σκουπίδια» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Τι είπε:
«Δεν με ενδιαφέρει εντελώς το ματς της Ρωσίας με την Κύπρο. Θα παρακολουθήσω άλλες ομάδες. Νομίζω όμως ότι θα νικήσουμε την Κύπρο, αλλά οι Κροάτες θα μας νικήσουν. Πιθανότατα με μικρό στενό αποτέλεσμα. Ως αποτέλεσμα οι Κροάτες θα βγουν στην πρώτη θέση και η Ρωσία θα ακολουθήσει. Μπορούσα να δω πώς θα ήταν η ομάδα μας με φόντο την Ιταλία. Αλλά οι δικοί μας παίζουν με κάποιο είδος “σκουπιδιών”. Γιατί να παρακολουθήσω κάτι που δεν είναι ενδιαφέρον;».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα
Απίστευτο και όμως αληθινό για τον Robert Ergas που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για πολλούς μήνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS