Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγόρευσε στη Μίλαν να χρησιμοποιεί το όνομά της για να πουλάει αναλώσιμα γραφείου στη Γερμανία, αφού υπάρχει ήδη μια μάρκα με αυτήν την επωνυμία.
Θύμα μιας σπάνιας συγκυρίας έπεσε η Μίλαν, η οποία από το 2017 προσπαθεί να εξασφαλίσει άδεια ώστε να πουλάει προϊόντα της στη Γερμανία, όμως βρίσκει διαρκώς ανυπέρβλητα νομικά εμπόδια.
Τελευταίο εξ αυτών από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, που απέρριψε την έφεσή της επί της αρχικής απόφασης, του Ιουνίου του 2020. Σύμφωνα με αυτήν, η γερμανική εταιρία InterES Handels-und Dienstleistungs Gesellschaft mbH & Co KG έχει προλάβει να κατοχυρώσει το δικαίωμα εμπορικής χρήσης του ονόματος "Milan" εντός των συνόρων για αναλώσιμα γραφείου όπως στυλό, σημειωματάρια, μαρκαδόροι κλπ.
Τα είδη με αυτήν την εμπορική ονομασία λανσαρίστηκαν το 1984 και κατοχυρώθηκαν το 1988, δηλαδή αρκετό καιρό πριν η Μίλαν αποφασίσει να αιτηθεί την κατοχύρωση του ονόματος "AC Milan", ώστε μέσω αυτού να προωθήσει διάφορα προϊόντα της, μεταξύ των οποίων και αναλώσιμα γραφείου. Η αρχική αίτηση για όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έγινε τον Απρίλιο του 2017, όμως η γερμανική εταιρία κατέθεσε ένσταση, αφού θεωρεί ότι οι καταναλωτές ενδέχεται να μπερδευτούν από την παρεμφερή ονομασία στα ίδια προϊόντα.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε ότι το έμβλημα της γερμανικής εταιρίας, ένα πουλί, δεν τραβάει την προσοχή του καταναλωτή περισσότερο από την ονομασία και κατά συνέπεια δεν είναι διακριτή η διαφορά των δύο brands.
Πηγή: Sport24.gr
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS