Ακολουθήστε μας στο Google news
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Αραδίππου, Ανδρέας Παπαθανασίου, ο οποίος μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, αλλά και για τον πρόεδρο, Λούκα Φανιέρο.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την πορεία του Ερμή: «Η ομάδα πάει καλά στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και προχωράμε. Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με την Ολυμπιάδα, ανεβαίνει η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, αλλά γυρίσαμε ήδη σελίδα και βλέπουμε τη συνέχεια. Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουμε τρεις νίκες και μία ισοπαλία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο στόχος του Ερμή είναι η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία, ήμασταν σίγουροι πως η ομάδα θα έβρισκε τα πατήματα της. Ο Ντιούφ μας βοηθά πολύ, αλλά είναι συνολική η προσπάθεια για να μπει το γκολ».
Για τον Λούκα Φανιέρο: «Ο πρόεδρος μας είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Όταν έρχονται οι νίκες είναι χαρούμενος, αλλά και όταν δεν είμαστε στα καλά μας, είναι δίπλα μας. Είναι πάντοτε δίπλα μας. Είμαστε πληρωμένοι μέχρι το τελευταίο σεντ και είναι πολύ σημαντικό αυτό για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια στο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές και ποιοτικές ομάδες».
Για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας: «Κάποιες ομάδες ακόμα δεν βρήκαν τα πατήματα τους, όπως η Ομόνοια και η Ανόρθωση. Η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας έχουν μία πολύ καλή πορεία. Ο Άρης είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και εύχομαι να μείνει στα ψηλά. Είναι ανταγωνιστικό και όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Απαγορεύονται οι προβλέψεις στο πρωτάθλημα. Η πιο μεγάλη έκπληξη μέχρι τώρα, είναι που η ΠΑΕΕΚ κέρδισε την Ομόνοια και αυτό είναι το ωραίο».
Για την Εθνική ομάδα: «Έχουμε τώρα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Προσωπικά, δεν περιμένω και πολλά, αλλά οι διεθνείς μας οφείλουν να παλέψουν για τους εαυτούς τους. Ποδοσφαιριστές ποιοτικούς έχουμε και βλέπουμε τις επόμενες διοργανώσεις. Το τι λείπει είναι δουλειά του προπονητή, καθώς υπάρχει ποιότητα και ταλέντο. Ελπίζω να βρεθεί η χημεία, για να κάνουμε και κάτι καλό με την Εθνική ομάδα»
Για τον εαυτό του: «Συνεχίζω κανονικά στον Ερμή και θα σκεφτώ τι θα κάνω στο τέλος της σεζόν. Ελπίζω να συνδυαστεί και με την άνοδο της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία».
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS