O διευθυντής των Ακαδημιών της Ομόνοιας Ανδρέας Μηλιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Total Green και αναφέρθηκε στους στόχους των πρασίνων.Αναλυτικά:
«Ο κυριότερος στόχος είναι η τροφοδότηση της πρώτης ομάδας και να δώσουμε τα εχέγγυα στους νεαρούς για να αγωνιστούν στο πιο ψηλό επίπεδο. Η επιθυμία της διεύθυνσης και της διοίκησης είναι να δημιουργούμε σωστούς ανθρώπους και το σωστό αθλητικό πνεύμα. Στη συνέχεια να προσφέρουμε τα εχέγγυα για μια καριέρα εντός ή εκτός γηπέδου. Να τους γαλουχήσουμε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε αν ακολουθήσουν άλλο μονοπάτι θα γίνουν κι εκεί επιτυχημένοι για μια καλή σταδιοδρομία.
Το ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για γηγενείς ποδοσφαιριστές μας μας χαροποιεί, όμως θέλουμε να υπάρχει συνέχεια. Να ακολουθήσει η ακαδημία με συνέπεια την προώθηση ποδοσφαιριστών. Στο σημερινό παζάρι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να δουν τις ακαδημίες τους ως επένδυση. Τα πλείστα σωματεία στην Κύπρο την βλέπουν ως πηγή κόστους κάτι που δεν έπρεπε να ισχύει. Είμαστε σε καλό δρόμο, ευελπιστούμε ότι θα υπάρχει και συνέχεια με τις ευλογίες τις διοίκησης, του προπονητή και της αθλητικής διεύθυνσης. Έχει γίνει μόνο η αρχή.
Για τον Λοΐζο δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Πρέπει να ζυγίσεις και να αξιολογήσεις τα δεδομένα. Βλέπεις τον χρόνο συμμετοχής σου και όχι μόνο. Ο Λοΐζος θα έχει ουσιαστικό ρόλο στην Ομόνοια που τον εμπιστεύεται. Στο άμεσα μέλλον με σκληρή δουλειά θα κάνει και το επόμενο βήμα. Υπάρχουν πρωταθλήματα που ταιριάζουν και άλλα που δεν ταιριάζουν».
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.