Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:
«Η οικογένεια του Βάκη Πελή παλαιού μέλους του ΔΣ του σωματείου σε επικοινωνία με την Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ζητά την βοήθεια του κόσμου της ΑΕΛ και όποιου άλλου μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του 36χρονου γιου του Μιχάλη Πελή, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Λεμεσό από τις 2/11/2021.
Ο 36χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μακρυμάνικη φανέλα χρώματος μαύρου και γκρι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Ο 36χρονος διακινείται με αυτοκίνητο ενοικιάσεως με αριθμούς εγγραφής NEX 195, χρώματος γαλάζιου, μάρκας Vauxhall Viva.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460».
Έπαιξε για ένα 25λεπτο και τα έδωσε κυριολεκτικά όλα ο Λοΐζου κόντρα στην Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/03 @ 18:24
Οκτώ χρόνια μετά το τυφλό οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου, οι δύο 27χρονοι που είχαν τιμωρηθεί τελεσίδικα για τον θάνατό του, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη φορά για τον τραυματισμό τού ομοεθνούς φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το ίδιο επεισόδιο.
04/03 @ 17:55
Το ποδόσφαιρο είναι γνωστό ως «το πιο όμορφο άθλημα». Πόσες φορές όμως η προσπάθεια των παικτών να προσφέρουν θέαμα επισκιάζεται από μία άσχημη στιγμή που θα τους ακολουθεί; Με αφορμή την άσχημη προβολή του τερματοφύλακα της Μίλγουολ στον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Ζαν - Φίλιπ Ματετά, που τον υπέβαλε σε 25 ράμματα στο δεξί αυτί, θα θυμηθούμε τα πιο άσχημα μαρκαρίσματα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
01/03 @ 20:34
Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Ζαν-Φιλίπ Ματετά, μετά από ένα πολύ σκληρό χτύπημα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα της Μίλγουολ, Λίαμ Ρόμπερτς.
28/02 @ 15:42
Κάθε μέρα... δουλειά για τον Δημήτρη Σολωμού.
25/02 @ 19:09
O ΑΠΟΕΛ ΜΕ ανακοίνωση αναφέρεται στον Γιώργο Ηλιάδη που απεβίωσε σήμερα.
25/02 @ 18:35
Ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, μίλησε στον Super Sport FM για το... «καυτό» θέμα του Τσιρείου.
BEST OF THEMASPORTS