Ακολουθήστε μας στο Google news
Ακόμα ένας διαιτητής του κυπριακού ποδοσφαίρου βρέθηκε στο στόχαστρο των παρανόμων.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/11) άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην οικία και στο αυτοκίνητο του διαιτητή Λούκα Σωτηρίου, στην περιοχή Αραδίππου, καθώς και στην διπλανή οικία που ανήκει στα πεθερικά του. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ίδιο τον διαιτητή στο ΤΑΕ Λάρνακας, το οποίο σε συνεργασία με την Αστυνομία Αραδίππου άρχισαν εξετάσεις για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.
Δείτε επίσης: ΖΗΜΙΕΣ και απειλητικά συνθήματα στο σπίτι του Λούκα Σωτηρίου
Όπως πληροφορούμαστε, οι δράστες ανέγραψαν διάφορα συνθήματα με σπρέι, απειλητικού περιεχομένου, στους τοίχους της κατοικίας των πεθερικών του, ενώ έριξαν και αβγά… Προκάλεσαν, επίσης, μικρή ζημιά στο αυτοκίνητο του διαιτητή. Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του τοπικού αστυνομικού σταθμού που άρχισαν εξετάσεις. Η Αστυνομία προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατό περισσότερα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κινήσεις των δραστών και αν είναι δυνατόν να γίνει αναγνώρισή τους.
Ο Λούκας Σωτηρίου έδωσε κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας, αναφέροντας ότι τα απειλητικά συνθήματα που αναγράφηκαν σχετίζονται με την ενασχόλησή του με την κυπριακή διαιτησία. Ο Λ. Σωτηρίου διαιτήτευσε το περασμένο Σάββατο τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε διαιτητεύσει κάποιον αγώνα.
Η Ομόνοια γιόρτασε τα 77 χρόνια ζωής στο οίκημα του σωματείου, εκεί όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος των πρασίνων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS