Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Κηφισιά είχε την ουσία και επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού Β' στο γήπεδο της Καισαριανής, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 2.
Ο Παναθηναϊκός Β' είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο η Κηφισιά ήταν αυτή που σκόραρε στις λίγες φάσεις που της παρουσιάστηκαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να νικήσουν
2-0 την ομάδα του Γιάννη Βονόρτα στο γήπεδο της Καισαριανής, στην πρεμιέρα της Super League 2.
Ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού επέλεξε για βασικούς, σε σχήμα 4-2-3-1 τους Χριστογεώργο, Βαγιαννίδη, Ενγκμπακοτό, Σιδερά, Θεοχάρη, Αθανασακόπουλο, Ρόμπι, Μαραθωνίτη, Μαρτίνη, Τσιριγώτη, Ηλιάδη.
Για την Κηφισιά η ενδεκάδα ήταν: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τετέι, Κρητικός.
Η Κηφισιά μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε στην πρώτη της καλή φάση να ανοίξει το σκορ. Στο 9' από κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στα όρια της περιοχής και ο Σωτηράκος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός Β' άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση, να παίρνει μέτρα και να πιέζει την αντίπαλη ομάδα. Στο 20', μάλιστα, οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν έπειτα από σέντρα του Μαραθωνίτη από δεξιά, ο Ενγκμπακοτό πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Κηφισιά διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Οικονομίδης πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή στο 26' μπήκε στην περιοχή από δεξιά, πλάσαρε και έκανε το 2-0.
Ένα λεπτό αργότερα, ο Παναθηναϊκός Β' απείλησε αλλά η κεφαλιά του Τσιριγώτη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 43' ο Αθανασακόπουλος σούταρε συρτά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός Β' άγγιξε το γκολ όταν στο 52' ο Μαραθωνίτης σούτατε δυνατά από δεξιά, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο 45λεπτο και στο 69' έχασαν μεγάλη διπλή ευκριαία όταν ο τερματοφύλακας Μιχελής είπε "όχι" δυο φορές στα σουτ των Βαγιαννίδη και Σιδερά.
Στο 79' χάθηκε νέα μεγάλη εκαιρία για το "τριφύλλι", όταν το σουτ του Σέχου μέσα από την περιοχή, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι. Η Κηφισιά διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα και πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα της Super League 2 με το τελικό 2-0 απέναντι στη β' ομάδα του Παναθηναϊκού που είχε την υπεροχή, αλλά πλήρωσε τα λάθη στο πρώτο μέρος και την αστοχία του.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Κηφισιά: Μιχελής, Πριόνας, Αρτυματάς, Γκότοβος (34’ Παυλάκης), Σωτηράκος, Οικονομίδης (88΄ Μκριτσιάν), Πρίτσας (34’ Παπασάββας), Καλλέργης (67’ Καραγκούνης), Ντοριβάλ, Τετέι, Κρητικός.
Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (46’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Θεοχάρης (88΄ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Ενγκμπακοτό, Ηλιάδης (60’ Σαρδέλης), Μαραθωνίτης (77’ Τουρκοχωρίτης), Τσιριγώτης (77’ Σέχου).
sport-fm.gr
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS