Ακολουθήστε μας στο Google news
Δύο γκολ, «μάχες» με την αντίπαλη άμυνα, τρομερό παιχνίδι με πλάτη, πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι.
Ο λόγος για τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος θύμισε ξανά τον παλιό καλό του εαυτό. Ειδικά στο δεύτερο τέρμα του, ο Γεωργιανός, βρέθηκε εκεί που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή και έδειξε, με το τελείωμα του, την κλάση του και την ποιότητα του.
Ο 28χρονος στράικερ, δεν ήταν κακός στις προηγούμενες του παρουσίες, ωστόσο του έλειπε το γκολ, αφού πέτυχε, πριν από τα χθεσινά, μόνο ένα, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Τα τέρματα αλλά και η όλη του εμφάνιση, θα βοηθήσουν τον Κβιλιτάια να πάρει ψυχολογία και να αρχίσει να βοηθά τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Θ.Δ.
Η ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετώπισε συνολικά 37 ομάδες από 26 χώρες στην Ευρωπαϊκή προϊστορία της. Από όλες αυτές, με τις δύο έπαιξε πάνω από μια φορά… Η μια είναι η πιο πρόσφατη, η Παρτιζάν, ενώ η άλλη ήταν η Ντνίπρο-1.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS