Η Εστορίλ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Βιζέλα για την 11η αγωνιστική της Primeira Liga και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη τριάδα.
Η Εστορίλ πήρε 1-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Βιζέλα για την 11η αγωνιστική της Primeira Liga και βρέθηκε στο -5 από την τρίτη Μπενφίκα, ενώ θα μπορούσε να πλησιάσει στο -3 από τους «αετούς», οι οποίοι την Κυριακή υποδέχονται την Μπράγκα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και με τη Βιζέλα να μένει στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις.
Στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις βρέθηκε η Πορτιμονένσε, αφού επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Μπελενένσες και την άφησε στα πλέι άουτ.
Στο -3 από την προνομιούχο πεντάδα ανέβηκε η Γκιμαράες, η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μορεϊρένσε και την άφησε οριακά εκτός των επικίνδυνων θέσεων.
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.