Ακολουθήστε μας στο Google news
Μερικά εκατοστά από το πιο ευφάνταστο γκολ των τελευταίων χρόνων πλησίασε ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος ζάλισε την άμυνα της Ντόρτμουντ με «μαγική» διπλή ρουλέτα, αλλά εκτέλεσε στο δοκάρι.
Είναι «καυτός», οδήγησε τη Λειψία σε μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ με γκολ και ασίστ και βάλθηκε να πετύχει την πιο «εξωφρενική» γκολάρα που θυμόμαστε εδώ και καιρό. Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού δεν σταματιέται τη φετινή σεζόν (10 γκολ, 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και οι αμυντικοί της Ντόρτμουντ το βίωσαν από πρώτο χέρι, μπαίνοντας στο... μπλέντερ του Γάλλου «μάγου».
Με διπλή (!), άρτια εκτελεσμένη, back-to-back «ρουλέτα», ο 24χρονος «χάζεψε» την άμυνα των Βεστφαλών, εκτέλεσε εξαιρετικά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι, αποτρέποντας για ελάχιστα εκατοστά ένα κομψοτέχνημα που θα μνημονευόταν για δεκαετίες.
gazzetta.gr
Υπήρξε φοβερό «ξεσάλωμα» στη διάρκεια της χθεσινής μέρας, στα Σόσιαλ Μήντια και ειδικότερα στα πράσινα οπαδικά γκρουπ στο Facebook. Στο επίκεντρο της κριτικής ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης Σταύρος Παπασταύρου, στον οποίο «εκτοξεύονται» απίστευτοι χαρακτηρισμοί…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS