Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά, μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη μίλησε για την εικόνα του αγώνα.
Αναλυτικά:
«Ήταν ένα αρκετά παράξενο παιχνίδι σήμερα, χωρίς καλό ρυθμό, πολλά φάουλ, κάρτες και διακοπές. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες και δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον Άρη. Είμαι πολύ περήφανος από τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι τέλους για να σώσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Σίγουρα μας πονάει ότι γνωρίσαμε την πρώτη μας ήττα όμως θα δουλέψουμε και θα πάμε στη διακοπή για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».
«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ελέγξαμε όπως θα θέλαμε το παιχνίδι. Όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο ήταν ακόμη πιο δύσκολο, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε με αποκορύφωμα το δοκάρι. Δεν ήταν εύκολο ακόμη και όταν έμεινε με εννέα παίκτες ο Άρης, αμύνθηκε πολύ καλά, έγινε η προσπάθεια όμως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες», πρόσθεσε.
Στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τίτλου μπήκε η Πάφος, η οποία προπορεύεται στη βαθμολογία με 4 βαθμούς πάνω από τον Άρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
19/04 @ 20:59
Η Πάφος είναι στην πρώτη θέση και κάνει Πάσχα στην κορυφή. Τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές...
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
BEST OF THEMASPORTS