Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Απόλλωνα είχε δώσει φανέλα βασικού στον Γουέλινγκτον, ο οποίος τα έκανε... "θάλασσα".
Γι΄ αυτό και χθες μόλις έγινε γνωστό ότι τραυαμτίστηκε ο Κατελάρης και έμεινε εκτός αποστολής, πολλοί οπαδοί της Λεμεσιανή ομάδας... "τρόμαζαν" και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να αγωνιστεί βασικός στο ματς με τη Δόξα ο 26χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, αν κρίνουμε από αρκετά σχόλια που διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τελικά, ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τους έκανε το... "χατίρι", αφού πλάι στον Ρομπέρζ αγωνίστηκε ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς που έκανε μάλιστα ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τον Γουέλινγκτον, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό και είναι φανερό πλέον ότι δεν τον εμπιστεύεται ο Γερμανός τεχνικός και ουσιαστικά μένει στην ομάδα... μέχρι να φύγει, αφού από το πρώτο επίσημο ματς που αγωνίστηκε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, δεν έπεισε για τις δυνατότητες του.
Βέβαια, μπορεί ο άνθρωπος να πάει σε άλλη ομάδα και να... "βγάζει μάτια" με την απόδοση του, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Σημειώνουμε ότι μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ, αγωνίστηκε μόλις για πέντε λεπτά ως αλλαγή (σσ. μπήκε στις καθυστερήσεις) στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ...
Ι.Ι.
Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφο και την Τζουργκάρντεν για τη φάση των «16» του Conference League, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
04/03 @ 18:24
Οκτώ χρόνια μετά το τυφλό οπαδικό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή στον 24χρονο Κύπριο Νάσο Κωνσταντίνου, οι δύο 27χρονοι που είχαν τιμωρηθεί τελεσίδικα για τον θάνατό του, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Αυτήν τη φορά για τον τραυματισμό τού ομοεθνούς φίλου του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το ίδιο επεισόδιο.
BEST OF THEMASPORTS