Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά:
«Κερδίσαμε, αλλά δεν το χαρήκαμε. Είναι πολύ στενάχωρο. Αν οι χθεσινοί επιπόλαιοι τραυματισμοί των Κατελάρη και Γιάγκα θα επουλωθούν κατά τη διακοπή, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τους Πίττα και Χάμπο. Εύχομαι περαστικά και στους δυο. Ο Χάμπος το παλεύει, είναι άτυχος. Και ο Πίττας το ίδιο. Ελπίζουμε να επιστρέψουν το συντομότερο, είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους του φετινού Απόλλωνα.
Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε, πρέπει τώρα να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν αρκετός σήμερα. Αφιερώνω τη νίκη σε ένα δικό μου άνθρωπο που περνά δύσκολες στιγμές, αλλά και σε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα».
Η ΕΝΠ υποδέχεται (16:00) τον Άρη για την 26η αγωνιστική και το Themasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/03 @ 09:35
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο
06/03 @ 15:28
Συνεχίζεται η δράση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών με στόχο να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς φαινόμενα βίας, ρατσισμού και προκαταλήψεις.
06/03 @ 11:28
Την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2025 το Διοικητικό Συμβούλιο της AIPS Europe (Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητικογράφων). Τα μέλη του συμβουλίου της AIPS Europe βρίσκονται στην Κύπρο, με αφορμή τη συνεδρία του Δ.Σ. στη Λεμεσό το διήμερο 5-6 Μαρτίου
05/03 @ 23:05
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται στο Παρίσι με σκοπό να επισκεφθεί τα κέντρα διαχείρισης κρίσεων του Υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας.
05/03 @ 17:30
Στην Κύπρο βρίσκεται η αποστολή της Τζιουργκάρντεν ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο στο πλαίσιο των "16" του Conference League.
05/03 @ 10:45
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
3 Μαρτίου 2025
BEST OF THEMASPORTS