Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Lillekula Stadium ανάμεσα στη Φλόρα Ταλίν και την Ανόρθωση, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.
Αναλυτικά:
«Όταν δίνουμε έτσι εύκολα μόνοι μας την ευκαιρία να βάλουν τα γκολ, μετά είναι δύσκολο. Παίζουμε στην Ευρώπη. Εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί σε δύο παιχνίδια εκεί που έπρεπε να κερδίσουμε και να καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς πάλι αυτή η αρρώστια... Αυτό το πρόβλημα που έχουμε μέχρι τώρα, είναι τα ατομικά λάθη που μας στοιχίζουν. Διότι κάποιες στιγμές πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως είναι.
Ατομικά λάθη από ανθρώπους που τόσα χρόνια παίζουν ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αυτό μας στοίχισε. Στο τέλος μπορούσαμε και να χάσουμε. Αυτό δεν είναι αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αλλάξαμε πολλά, κάναμε διάφορα, αλλά δυστυχώς αυτά τα ατομικά λάθη συνεχίζονται, μέχρι που να έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια πράγματα και να δυναμώσεις την ομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα, πολύ περισσότερο από το προηγούμενο παιχνίδι με τη Φλόρα. Ούτε η τακτική φταίει, ούτε το παιχνίδι. Τα ατομικά λάθη μας στοίχισαν τους βαθμούς σήμερα».
Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του «ΑΕΚ Αρένα» ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (31/07, 19:30) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Τσέλιε, για τον Β' προκριματικό του Europa League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS