Ακολουθήστε μας στο Google news
O Tάκης Αντωνίου, πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm, τονίζοντας, ανάμεσα σε άλλα, πως οι γαλαζοκίτρινοι, ακόμα, δεν έχουν την αυτοπεποίηση που χρειάζεται για να ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με την Δόξα: «Τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις. Κάτι παρόμοιο έκανε και με τον Ολυμπιακό. Όμως δυστυχώς δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή του και κυρίως, φαίνεται να επηρεάζεται από κάποιες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν έχει αυτοπεποίθηση σαν ομάδα ακόμα, ώστε να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Για παράδειγμα με την διαιτησία. Έχουν γίνει σοβαρά λάθη και εναντίον του ΑΠΟΕΛ, αλλά και γενικά. Η ομάδα παίζει καλά όταν έχει ενθουσιασμό. Όταν χαθεί ο ενθουσιασμός, πέφτει η απόδοση. Λείπουν τα στοιχεία της ηρεμίας στο παιχνίδι της. Είναι κάτι που θα πρέπει να διορθωθεί κατά την άποψή μου στην ομάδα».
Που οφείλεται αυτό: «Θα έλεγα ότι χρειάζεται η ομάδα να πετύχει κάποια αποτελέσματα, να ανέβει η ψυχολογία. Δεν έχουμε καταφέρει οι επιθετικοί της ομάδας μας να αισθάνονται ασφαλείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Αν είναι σε καλό δρόμο ο ΑΠΟΕΛ: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ανέβει, όπως ο Σάβιτς. Όχι όμως ο Βινίσιους ή ο Καρώ, ο οποίος θέλει να πείσει πως είναι ο νέος Μερκής. Το κλίμα στην ομάδα ήταν αρνητικό από την αρχή της χρονιάς και με την έλευση του Αυγουστή, υπάρχει ενθουσιασμός και φαίνεται πως έχει διορθωθεί κάπως. Είναι σε καλύτερο δρόμο από ότι ήταν, θα μπορούσε όμως να ήταν και καλύτερα. Έρχονται σημαντικές εξετάσεις, όμως πιστεύω πως θα πάει καλά η ομάδα. Δεν πρέπει να δει όλους τους αγώνες μαζί, αλλά βήμα-βήμα. Υπάρχει το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει».
Για τον κόσμο: «Το χαρήκαμε, μπράβο στον κόσμο, αλλά ήταν κάτι που αναμέναμε. Βλέπαμε να υπάρχει ενθουσιασμός. Πρώτη φορά βλέπω να προσαρμόζεται ο κόσμος στις ανάγκες και στις δυσκολίες που έχει η ομάδα φέτος. Αφενός πρέπει να κατάλαβαν την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση και αφετέρου να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές».
Για το πρωτάθλημα: «Ο Άρης έχει ένα έμψυχο δυναμικό από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον Άρη σαν την ομάδα που ήρθε από την Β’ κατηγορία, αλλά σαν μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα. Και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα και είχαμε τα φαβορί στην αρχή της σεζόν και τις ομάδες που προετοιμάζονταν εδώ και δύο χρόνια γι αυτό το πρωτάθλημα. Και βλέπουμε τα φαβορί να μην πηγαίνουν καλά και τα αουτσάιντερ να είναι στις πιο ψηλές θέσεις. Είναι όμως καλό το γεγονός πως καθόμαστε να δούμε έναν αγώνα, χωρίς να ξέρουμε ποιος θα κερδίσει από την αρχή».
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της αντιδρά έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Πάφο και πιο συγκεκριμένα την φάση όπου ζήτησε κόκκινη σε κτύπημα του Λουίζ στον Φιλιώτη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 18:59
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS