Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Σκότι Πίπεν φαίνεται πως ήταν... έξαλλος με τον Μάικλ Τζόρνταν μετά το «Last Dance», που προβλήθηκε πέρυσι και έγινε ένα ντοκιμαντέρ - φαινόμενο.
Συγκεκριμένα, το Νο. 2 των «χρυσών» Σικάγο Μπουλς είχε πολλά παράπονα από την αφήγηση του «MJ». Ο Πίπεν ένιωσε πως ο Τζόρνταν δεν τον σεβάστηκε με το πώς παρουσίασε τα γεγονόταν στο «Last Dance», κάτι που τον πείραξε πολύ.
Μιλώντας στο «GQ» ο Πίπεν ανέφερε: «Τις επόμενες εβδομάδες μετά το ντοκιμαντέρ μίλησα σε αρκετούς πρώην συμπαίκτες μας. Όλοι ένιωσαν την ίδια έλλειψη σεβασμού, όπως και εγώ. Πώς τόλμησε ο Μάικλ να μας φερθεί έτσι, ύστερα από όσα κάναμε για εκείνον;».
sdna.gr
Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής, 12 Σεπτεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS