Ακολουθήστε μας στο Google news
Με άλλα… όνειρα ξεκίνησε η σεζόν για την Ομόνοια κι αλλιώς εξελίσσεται. Οι πράσινοι μετά από 7 ματς και μόλις 7 βαθμούς είναι στο -13 από την κορυφή και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει.
Το μεγάλο πρόβλημα για την Ομόνοια δεν είναι μόνο η πενιχρή συγκομιδή βαθμών αλλά το γεγονός ότι η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, σε επίπεδο διάρκειας στην απόδοση. Το αγωνιστικό πρόσωπο των πρασίνων είναι κάτω του μετρίου και η απόδοση παίρνει… απροβίβαστο.
Με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα κάθε επόμενο ματς παίρνει χαρακτήρα τελικού και το χειρότερο είναι ότι αν δεν ορθώσει ανάστημα το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα κινδυνέψει με να μείνει εκτός θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη.
Όλα αυτά σήμερα, αρχές Νοεμβρίου. Με την Ομόνοια να έχει ενώπιον της δύο ματς που αλλιώς τα περίμενε όταν γινόταν η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Οι υπολογισμοί «ακυρώθηκαν» και πλέον η τεχνική ηγεσία καλείται να διαχειριστεί με τον δέοντα τρόπο τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία στο ΓΣΠ και τον Εθνικό στο Δασάκι.
Εκεί που το ματς με τους Ελβετούς θα ήταν μια τεράστια ευκαιρία, πλέον το ματς με τον Εθνικό αποκτά μεγάλη σημασία τη στιγμή που ο κίνδυνος να χαθεί το… στέμμα της πρωταθλήτριας είναι ορατό.
Η πρόκληση κόντρα στην Βασιλεία παραμένει, όπως στο βάθος είναι το ματς με τον Εθνικό για την 9
η αγωνιστική εκεί όπου η ομάδα της Άχνας θα στήσει «νάρκες» για να κάνει περαιτέρω ζημιά στην Ομόνοια που ακόμα ψάχνει να βρει την ταυτότητα της…
Πάφος και Απόλλωνας ετοιμάζονται για ακόμα ένα μεταξύ τους ημιτελικό σαν επανάληψη των περσινών δύο αγώνων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
26/04 @ 20:45
H Oμόνοια κέρδισε με 3-0 την Πάφο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους πράσινους οι Σεμέδο (2) και Εβάντρο.
24/04 @ 13:11
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Μιχάλης Σεργίου, με αφορμή την εξοντωτική ποινή στον Κύπριο προπονητή, Αντώνη Γιακουμή.
24/04 @ 10:20
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τα βραβεία του Συνδέσμου, για τις και το πως χειρίζονται το θέμα με τους ανήλικους ποδοσφαιριστές.
BEST OF THEMASPORTS