Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τα καφέ Mikel παρουσίασαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου τη χορηγική τους συνεργασία η οποία αφορά τα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ.
Τα Πρωταθλήματα Grassroots Mikel όπως ονομάζονται πλέον, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη από το περασμένο Σάββατο με τις συμμετοχές των ομάδων και των παιδιών να έχουν φτάσει αριθμούς ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, συμμετέχουν 9000 περίπου παιδιά από 5 εώς 14 ετών από 870 ομάδες που προέρχονται από 120 Ακαδημίες από όλη την Κύπρο.
"Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίζουμε και επίσημα τα Mikel στην οικογένεια των χορηγών της ΚΟΠ. Τα Μikel έχουν δώσει το όνομα τους στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots και η συνεργασία μας είμαι σίγουρος πως θα έχει αμοιβαίο όφελος" ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, για να προσθέσει:
"Ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα παιδικά Πρωταθλήματα που διοργανώνουμε. Είναι η μεγαλύτερη μας διοργάνωση από πλευράς συμμετοχής και χορηγική συνεργασία με τα ΜΙΚΕL, έρχεται να ενισχύσει την προσπάθειας μας για παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών στα μικρά παιδιά που ζουν την χαρά του ποδοσφαίρου, μέσω των Πρωταθλημάτων αυτών.
Ως Ομοσπονδία, έχουμε τεράστια ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις όλων αυτών των παιδιών αλλά και των γονιών τους που με τόσες θυσίες στηρίζουν τα παιδιά τους, προκειμένου να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα. Να είστε σίγουροι πως, σε συνεργασία με τα Mikel αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες μας, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να έχουν όλοι μια αξέχαστη ποδοσφαιρική χρονιά, ιδιαίτερα φέτος που προερχόμαστε από αναγκαστική αδράνεια ενός περίπου χρόνου λόγω της Πανδημίας".
Εκ μέρους των Mikel, ο ιδιοκτήτης Τηλέμαχος Τηλεμάχου ευχαρίστησε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το έργο που επιτελεί και την προσφορά της στη νεολαία και στα παιδιά και χαρακτήρισε ως μεγάλης σημασίας για την mikel coffee company τη χορηγική συνεργασία με την ΚΟΠ.
"Είναι ευθύνη και χρέος όλων μας να στηρίξουμε οργανισμούς που υποστηρίζουν τέτοιες αρχές και αξίες όπως πράττει εδω και τόσα χρόνια ακατάπαυστα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οδηγούμενοι από το όραμα να προωθήσουμε το παιδικό ποδόσφαιρο, και έναν πιο υγιές τρόπο ζωής, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τα παιδικά πρωταθλήματα grassroots", ανέφερε ο κ. Τηλεμάχου, για να προσθέσει:
"Θεωρούμε τεράστια ευθύνη μας να σταθούμε δίπλα στην επόμενη γενιά, που θέλει να αθληθεί, να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά και να ενισχύσει τις δεξιότητές της. Επίσης, ευχαριστούμε τους γονείς που στηρίζουν όλες αυτές τις προσπάθειές μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά".
Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε κόντρα στην Πάφο η ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που... ξεθάρρεψε και έβαλε πίεση, βρήκε ευκαιρίες, είχε και αρκετές καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει έστω μια φορά για να βρεθεί κοντά σε ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 18:59
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS