Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι ανατροπές στο πρωτάθλημα που παρακολουθούμε είναι συνεχείς και οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή μεταβάλλονται διαρκώς! Τα αποτελέσματα των πρώτων οχτώ αγωνιστικών έχουν φέρει τρομερές ανατροπές και στις αποδόσεις! Δείτε τις ανανεωμένες αποδόσεις στον Stoiximan και ποντάρετε ΤΩΡΑ ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής!
Ο 
Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα ματς στην Κύπρο και στα μεγάλα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out! Και όχι μόνο! Προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στα μακροχρόνια στοιχήματα, όπως αυτό που αφορά στον επόμενο πρωταθλητή!
Οι πολλές ανατροπές που έχουν γίνει ήδη στις πρώτες οχτώ αγωνιστικές έχουν φέρει ανατροπές και στις αποδόσεις για το νέο πρωταθλητή! Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις μετά το πέρας της όγδοης αγωνιστικής:
Πλέον η Ομόνοια δεν είναι πρώτο φαβορί. Δύο ομάδες βρίσκονται στην… κορυφή των αποδόσεων, με τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ να θεωρούνται τώρα τα φαβορί με απόδοση 3.50. Το άλμα της ΑΕΚ είναι τεράστιο! Αρκεί να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε ως έκτο φαβορί πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, με απόδοση 35.00! Η απόδοση της Ομόνοιας είναι πλέον 6.50, ενώ στην τέταρτη θέση των φαβορί είναι η ΑΕΛ με απόδοση 7.50. Στο 8.00 η απόδοση του ΑΠΟΕΛ και στο 9.00 της Ανόρθωσης. Από εκεί και πέρα θα βρείτε τον Άρη στο 25.00, την Πάφο στο 75.00, τον Ολυμπιακό στο 200.00, τη Δόξα στο 2000.00 και ΠΑΕΕΚ, Εθνικό Άχνας με απόδοση 3000.00.
Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η απόδοση της Ομόνοιας ήταν 2.10, ενώ του ΑΠΟΕΛ 3.00. Ο Απόλλωνας βρισκόταν στην τρίτη θέση των προγνωστικών με απόδοση 5.50. Ακολουθούσαν Ανόρθωση (12.00), ΑΕΛ (15.00) και ΑΕΚ (35.00).
Πριν από ένα μήνα, μετά την πέμπτη αγωνιστική, η Ομόνοια παρέμενε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά με απόδοση 2.65. Ακολουθούσαν ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση με απόδοση 5.00! Για πρώτη φορά η ΑΕΛ έμπαινε στην πρώτη τετράδα των φαβορί με απόδοση 8.00! Στο 10.00 ήταν η απόδοση για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την ΑΕΚ.
Δείτε εδώ αναλυτικά τις αποδόσεις και ποντάρετε!
 
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
            
              
                
                
                  
                  Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε κόντρα στην Πάφο η ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που... ξεθάρρεψε και έβαλε πίεση, βρήκε ευκαιρίες, είχε και αρκετές καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει έστω μια φορά για να βρεθεί κοντά σε ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
                 
               
             
           
          
          
          
          
            ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
                
            
              
              02/11 @ 18:59
                Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ  στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
               
             
            
              
              29/10 @ 11:25
                Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
               
             
            
              
              25/10 @ 10:17
                Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
               
             
            
              
              22/10 @ 08:52
                Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
               
             
            
              
              21/10 @ 14:20
                Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
               
             
            
              
              19/10 @ 12:39
                Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
               
             
           
          
                  BEST OF THEMASPORTS