Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Στην ομάδα που τον ανέδειξε αναμένεται να επιχειρήσει το restart στην καριέρα του ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία τον Ιούνιο για το Euro.
Ο 29χρονος μέσος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ, για να γυρίσει στην ομάδα που έπαιξε από το 2008 μέχρι το 2013, την πρώτη διετία στις ακαδημίες και εν συνεχεία στην πρώτη ομάδα.
Στον Δανό άσο έχει εμφυτευτεί απινιδωτής (ICD), ένας τύπος βηματοδότη που μπορεί να αποτρέψει θανατηφόρες καρδιακές ανακοπές, κάνοντας ένα μικρό ηλεκτροσόκ για να αποκαταστήσει τον κανονικό καρδιακό ρυθμό.
Βάσει κανονισμών στην Ιταλία, δεν μπορεί να αγωνιστεί όσο φέρει τη συγκεκριμένη συσκευή ο Έρικσεν, ωστόσο αυτός ο περιορισμός δεν υπάρχει στην Ολλανδία.
Ο Άγιαξ έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με τον ατζέντη του για να τον εντάξει στο δυναμικό της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Πηγή: sport-fm.gr
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γουσέφ Αμίν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS