Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά της η ΑΕΛ, η οποία το ερχόμενο Σάββατο (06/11) θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
Ένα ΑΠΟΕΛ που παρουσιάζεται ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια του, "διψάει" για βαθμούς και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, που είναι το μεγάλο "όπλο" της ομάδας.
Ο Ντούσαν Κέρκεζ αντιλαμβάνεται τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, αφού σε περίπτωση νέας ήττας, η μουρμούρα και η αμφισβήτηση θα ενταθεί από συγκεκριμένη μερίδα ΑΕΛιστών, ότι αυτό συνεπάγεται ενόψει της συνέχειας.
Πέραν τούτου, η Λεμεσιανή ομάδα θα κινδυνέψει να χάσει επαφή με την κορυφή αν κερδίσουν ξανά η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας και ο στόχος του πρωταθλήματος θα είναι πλέον... ουτοπικός.
Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΛ έχει πάντα και έναν... επιπλέον αντίπαλο, που είναι η κακή παράδοση στα ματς που διεξάγονται στη Λευκωσία. Σε άλλες εποχές, η Λεμεσιανή ομάδα έχανε... πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι. Τα τελευταία χρόνια βελτίωσε κάπως τις επιδόσεις της, αλλά και πάλι, όταν παίζει με τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας, ανεξαρτήτως της κατάστασης των "γαλαζοκιτρίνων" της Λευκωσίας, πάντα τα βρίσκει σκούρα.
Αρκεί να θυμηθούμε μόνο την περσινή χρονιά, όπου υπήρχε ένα χρονικό διάστημα που σχεδόν όλοι κέρδιζαν τον ΑΠΟΕΛ και μόνο η ΑΕΛ ηττήθηκε στο ΓΣΠ...
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Γουσέφ Αμίν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS