Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Φλόρα, αντίπαλος της Ανόρθωσης στο Κόνφερενς Λιγκ, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, για την 27 αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον… «δήμιο» της Κυρίας, Σάπινεν, να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης κόντρα στη Νάρβα.
Η ομάδα του Χεν, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας, χάρη στα δύο τέρματα του Εσθονού στράικερ, στο 65’ και στο 69’ με πέναλτι, και συνεχίζει να βρίσκεται στο… κυνήγι της Λεβάντια, που αγωνίζεται αυτή την ώρα.
Η Φλόρα, με αυτό το τρίποντο, ανέβηκε στους 64 βαθμούς μετά από 27 παιχνίδια.
Υπενθυμίζεται πως ο Σάπινεν, ήταν αυτός που σκόραρε και τα δύο γκολ της Εσθονικής ομάδας στο ΓΣΠ κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ περιμένει την Πέμπτη την Κυρία, για την τέταρτη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ.
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
BEST OF THEMASPORTS