Ακολουθήστε μας στο Google news
Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ ο Γιάγκο.
Ως εκ τούτου ο 28χρονος διεθνής από την Μπουρκίνα Φάσο, είναι στην διάθεση του Λιάσου Λουκά για το αυριανό τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Αμφίβολοι είναι οι Καζού και Πατσέκο για το εν λόγω ματς, οι δυο παίχτες είχαν χάσει και τον ΑΠΟΕΛ.
Στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν τα έβαψαν μαύρα που ηττήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ. Παίζοντας ξανά με πρωταγωνίστρια ομάδα, θα προσπαθήσουν να έχουν καλύτερη απόδοση, για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να πάρουν αποτέλεσμα.
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα στις 12:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΕΚ Αρένα», ο πρόεδρος της Κυπελλούχου ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα της δημιουργίας εταιρείας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
BEST OF THEMASPORTS