Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την τεράστια επιτυχία της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια και τη νίκη με 1-0.
Οι αναφορές του:
«Είναι η πιο μεγάλη νίκη από την ίδρυσή της ΠΑΕΕΚ. Μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήρθε την κατάλληλη στιγμή, επειδή στο ποδόσφαιρο αν παίζεις καλά και δεν παίρνεις αποτέλεσμα θα σε πάρει από κάτω.
Καταφέραμε να περιορίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο και να τον κερδίσουμε. Η ΠΑΕΕΚ είναι εδώ και θα παλέψει απέναντι σε κάθε αντίπαλο για να καταφέρει να εκπληρώσει το στόχο της παραμονής».
Για την παρουσία του κόσμου: «Κάθε παιχνίδι αυξάνεται ο κόσμος. Όχι σε ικανοποιητικό αριθμό, αλλά τα αποτελέσματα θα φέρει τους Κερυνειώτες κοντά. Η ομάδα δίνει την ευκαιρία στους Κερυνειώτες να ενωθούν ξανά. Κοινό σημείο επαφής είναι η ΠΑΕΕΚ, ακόμα και για συγγενείς που δεν γνωρίζονται. Ακόμη και όσοι γεννήθηκαν μετά το 1974 μπορεί να γνωρίσουν και να ενωθούν με άλλους μέσω της ΠΑΕΕΚ. Αυτό είναι το ζητούμενο και το στοίχημά μας αυτή τη σεζόν».
Για τον Μάκη Σεργίδη: «Άφησε τη σιγουριά της τράπεζας και προσπαθεί να εκπληρώσει το όνειρο του. Έχει ρίζες από την Κερύνεια, η οικογένεια του είναι από τη Βασίλεια. είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, νεαρός και εξελίξιμος, έχει να δώσει ακόμη περισσότερο».