Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm, την επομένη της μεγάλης νίκης επί της Ομόνοιας και σχολίασε το τρίποντο που πήρε η ομάδα του κόντρα στο τριφύλλι.
Αναλυτικά:
Για την νίκη επί της Ομόνοιας: «Είναι δύσκολοι όλοι οι αγώνες για εμάς, αλλά η χθεσινή ήταν μια σημαντική νίκη και μια τονωτική ένεση για του ποδοσφαιριστές, λόγω των απωλειών στα προηγούμενα παιχνίδια. Στα προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε δίκαια, αλλά είχαμε φτάσει κοντά σε βαθμολογικό κέρδος και αυτό μας είχε απογοητεύσει. Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε αυτά που είχαμε θέσει ως στόχο το καλοκαίρι, με ένα μικρό μπάτζετ και δημιουργήσαμε ένα λειτουργικό σύνολο. Δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε αντιποδόσφαιρο και προσπαθούμε να παίξουμε ορθόδοξα».
Για την βαθμολογική συγκομιδή: «Δεν μπορούσαμε να υπολογίσουμε για βαθμολογική συγκομιδή. Βασικά δεν είμασταν 100% σίγουροι τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως αποδεικνύεται. Δεν είναι τίποτα εύκολο στην προσπάθεια που κάνουμε».
Ο μάνατζερ του Κέρτις Τζούνιορ είπε ότι ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ομόνοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS