Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην ιστοσελίδα της η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου παρουσιάζει την καλύτερη 11αδα Κύπριων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.
Αυτή έχει ως εξής με παράταξη 4-3-3:
Νίκος Παναγιώτου, Μάριος Ηλία, Σταύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Κύζας, Πάμπος Πίττας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Σαββίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Μιχάλης Κωνσταντίνους, Γιάννος Οκκάς και Σωτήρης Καϊάφας.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής της ομάδας Χάμπο Κυριάκου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
BEST OF THEMASPORTS