Το ιδιαίτερο ρεκόρ που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Χωρίς κόσμο, πάντα κερδίζει τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς!
Ένα περίεργο στατιστικό κατάφερε να διευρύνει ο Πέδρο Μαρτίνς, με τη χθεσινή επικράτηση 2-1 του Ολυμπιακού επί του «Δικέφαλου του Βορρά» για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε τις τέσσερις νίκες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο απέναντι στους Θεσσαλονικείς, όταν τους υποδέχεται στο άδειο Καραϊσκάκη!
Αυτή, βέβαια, ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα του Μαρτίνς κατάφερε να κερδίσει σε παιχνίδι που ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, αφού τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια στο φαληρικό γήπεδο ήταν χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας!
Τα τέσσερα ματς που έχει κερδίσει σε άδειο Καραϊσκάκη ο Μαρτίνς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα
24 Ιουνίου 2020 | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0
21 Ιανουαρίου 2021 | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0
12 Μαΐου 2021 | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0
24 Οκτωβρίου 2021 | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και μία νίκη μέσα στην άδεια από κόσμο (λόγω πανδημίας) Τούμπα, όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 του ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, στις 7 Ιουνίου 2020.
Υπάρχει και το παιχνίδι που έγινε στις 12 Ιουλίου 2020 για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τους Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν χάσει με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό τους.
O παλαίμαχος παίχτης της Ομόνοιας, Γιαννάκης Ποντικός σε ψεσινή εκπομπή στον Capital, κλήθηκε να σχολιάσει τους λόγους που η Ομόνοια, έχει εκτροχιαστεί από την κούρσα διεκδίκησης του τίτλου.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει των αγώνων της 5ης και 6ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της β' φάσης της Cyprus League by Stoiximan, καθώς και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για το Β’ όμιλο.
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Εμπειρίες και πολύτιμες γνώσεις απέκτησαν οι συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο (05-06/03/2025) που πραγματοποίησε η FIFPRO στην Ολλανδία, στο οποίο έλαβαν μέρος περίπου 150 δικηγόροι από όλο τον κόσμο