Ακολουθήστε μας στο Google news
Στάθηκε αξιοπρεπώς η Ομόνοια κόντρα στην Βασιλεία στην έδρα της. Παρότι δέχθηκε το τρίτο τέρμα, κοντά στο φινάλε, δεν μπορεί να λεχθεί ότι… άγγιξε την υπέρβαση ή ότι δεν άξιζε να χάσει.
Φαινόταν η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Το γερό ανακάτεμα της τράπουλας που έκανε ο Μπεργκ, τόσο με πρώτους ένδεκα που κατέβασε, όσο και με τις 4 αλλαγές στο ξεκίνημα της επανάληψης, δεν επηρέασαν τόσο την συνοχή της ομάδας.
Οι πράσινοι είχαν τις δικές του φάσεις, αν ο Κακουλής έκανε την ζημιά στο 76’, ίσως κατάφερναν να «τσιμπήσουν» κέρδος από τους Ελβετούς.
Μιλώντας πιο ρεαλιστικά, θεωρούμε ότι η Ομόνοια θέλει να φάει κι άλλα ψωμιά για να πετύχει μεγαλύτερες υπερβάσεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Τέτοια ήταν η εντός έδρας νίκη με την Άντβερπ στα πλέι οφφ του Γιουρόπα Ληγκ, που δεν είχε όμως συνέχεια στον επαναληπτικό στο Βέλγιο.
Οι εμπειρίες που παίρνει η Ομόνοια τα τελευταία δυο χρόνια, καταφέρνοντας να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα και του Κόνφερενς, φυσικά και θα την βοηθήσουν να… δυναμώσει τον χαρακτήρα της.
Επειδή απείχε για μερικά χρόνια από τις ευρωπαικές διοργανώσεις, είναι λογικό να χρειαστεί τον χρόνο της.
Το φώναξε κι ο κόσμος χθες, μετά την λήξη της αναμέτρησης στην Βασιλεία, ποιος είναι βασικός στόχος του τριφυλλιού. Είναι η επίτευξη του… back to back.
Τα πράγματα φαίνονται πιο δύσκολα φέτος, επειδή η Ομόνοια δεν ξεκίνησε καλά τον μαραθώνιο, συν το έχουν μπει κι άλλες ομάδες στο… κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.
Eπόμενο ματς στην Ευρώπη, ξανά με την Βασιλεία την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο ΓΣΠ. Για το πρωτάθλημα η ομάδα του Μπεργκ παίζει την προσεχή Δευτέρα (25/10) στο Μακάρειο με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.
Το ξέρουμε ότι η Εθνική μας ομάδα κέρδισε μία από τις πιο αδύναμες Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου στον πλανήτη και δεν είναι για... πανηγυρισμούς, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/03 @ 10:59
Δημοσίευμα στην Ελλάδα αναφέρει πως ο Κώστας Γαλανόπουλος θα συμμετάσχει κανονικά μάλιστα και στην σημερινή προπόνηση στις 12:00 κι ακολούθως θα "πετάξει" μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες το απόγευμα για τη Σκωτία.
21/03 @ 10:47
Έφτασαν τις 50 χιλιάδες ευρώ οι εισφορές των φίλων της ΑΕΛ, για οικονομική στήριξη της αγαπημένης τους ομάδας
21/03 @ 10:31
Η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 αρχίζει απόψε, στις 19:00, με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο.
20/03 @ 19:50
Έτοιμη για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Η προετοιμασία για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με προπόνηση στην ΑΕΚ Αρένα και πλέον, όλοι αναμένουν τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο (Παρασκευή, 19:00, ΑΕΚ Αρένα).
20/03 @ 18:40
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Βενεζουέλα αναφέρει πως ο Τσακόν της ΑΕΚ είναι κοντά σε μεταγραφή.
19/03 @ 11:22
Μια κίνηση από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χρυσελεούσας, Νεόφυτο Σέα, ξεχώρισε κατά την επίσκεψη της Προέδρου της Εθνικής Σχολή Δεοντολογίας του Αθλητισμού (ΕΣΔΑ), Δρ Χριστίνας Ιωάννου, στο εν λόγω σχολείο.
BEST OF THEMASPORTS