«👨👩👧👦 Ο Άρης είναι και για την πεθερά σας!
⚡️Ελάτε στο παιχνίδι μας εναντίον του ΑΠΟΕΛ με την πεθερά σας και εμείς θα σας δώσουμε δωρεάν το εισιτήριο της.
📅 Η 24η Οκτωβρίου είναι η διεθνής μέρα πεθεράς. Τον Άρη στηρίζουν πολλές γενιές φιλάθλων, οπότε ας τους φέρουμε κοντά. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα είναι η αιτία που θα ενώσει όλη την οικογένεια.
🗣 Πάρτε ένα τηλέφωνο την πεθερά σας και προσκαλέστε την στο παιχνίδι του Άρη. Το εισιτήριο της είναι προσφορά από εμάς
Για να πάρετε το εισιτήριο κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο bio⤴️».
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 (Σωτηρίου 77', 84, Σατσιάς 83') την Ανόρθωση σε φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του 1ου Τουρνουά Προσφυγιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.