Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον Super Sport FM.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
Για τη νίκη επί της Δόξας και για το υπάρχον ρόστερ: «Ήταν μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με τον τρόπο που ήρθε και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έδειξε καλό πρόσωπο στις προηγούμενες αγωνιστικής. Είναι όμως απλά μια νίκη, δεν πετύχαμε κάτι, πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, ρόστερ και αλλάξαμε φιλοσοφία. Έχουμε ψηλό μπάτζετ σε σχέση με προηγούμενα χρόνια και ο στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα. Ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα τι έχουμε στον Άρη και άρχισαν ήδη να βγαίνουν κάποια πράγματα που θέλουμε στο γήπεδο, όμως θέλουμε ακόμη δουλειά. Το λέω αυτό γιατί το 40% του ρόστερ είναι ακόμη στο 60% ετοιμότητας. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε τραυματίες, τιμωρημένους και ανέτοιμους, επομένως περιμένω πολύ περισσότερα. Βλέπουμε τους παίκτες που έχουμε, τους ξέρουμε και γι’ αυτό έχουμε απαιτήσεις».
Για τις μετεγγραφές και για τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν: «Το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο να πεισθούν κάποιοι παίκτες για να έρθουν. Από τη στιγμή που ήρθαν και πείσθηκαν για το πρότζεκτ, είναι θετικό. Αισθάνονται άνετα με αυτό που βλέπουν, που ζουν στην Κύπρο και τη Λεμεσό και έχουν τις ιδανικές συνθήκες για να δουλέψουν. Άρα είναι χαρούμενοι, υπάρχει καλό κλίμα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πέρσι, πρόπερσι ήταν ένα άτομο που έτρεχε τα πάντα. Τώρα δεν ξέρω ούτε πόσα άτομα εργάζονται καθημερινά, ο καθένας στο πόστο του και τα πάντα δουλεύουν σε επαγγελματικά πλαίσια. Τα προηγούμενα χρόνια τρέχαμε να πάρουμε εμείς στον γιατρό, εμείς να φέρουμε μπάλες, εννοώ το δικό μου το κομμάτι. Φέτος αυτό δεν υπάρχει. Ο καθένας έχει το ρόλο του».
Για τον στόχο: «Δεν βλέπω μακριά. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια στο Τσίρειο. Κοιτάμε για την ώρα το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να το απολαύσουμε και γιατί όχι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αγωνιστικά άπαντες θα είναι διαθέσιμοι, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν».
Για τα δικαιολογημένα παράπονά του κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα: «Εγώ μόλις μου είπαν ότι πρέπει να πάω στη δημοσιογραφική έφυγα και άφησα τους παίκτες και τα πανηγύρια. Έτρεξα για να μην με περιμένει κανένας. Όταν όμως έφτασα στην αίθουσα και είδα ότι με περίμενε μόνο ο κάμεραμαν, ενοχλήθηκα. Ήταν αυθόρμητη είναι αλήθεια η αντίδρασή μου. Όμως το σκηνικό που αντίκρυσα ήταν άσχημο».
Μπορεί να μην διακυβεύεται κάτι σημαντικό στο αυριανό (18/05, 19:00) «αιώνιο» ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, όμως η Ομόνοια έχει... διπλό κίνητρο για τη νίκη, για να κλείσει τουλάχιστον με χαμόγελα μία χρονιά που κρίνεται ως αποτυχημένη, αφού πήρε το ελάχιστο (σσ. ευρωπαϊκό εισιτήριο) από τους στόχους που κυνήγησε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS