Ακολουθήστε μας στο Google news
O αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ, υπογράμμισε πως στην ομάδα της Κατωκοπιάς νιώθουν πως κέρδισαν το ματς με την Ομόνοια και να το ψάξουν οι αρμόδιοι γιατί έχασαν.
Οι τοποθετήσεις του:
Για την ήττα από τον Άρη: «Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Άρη για τη νίκη του. Πληρώσαμε λάθη συγκέντρωσης, ίσως και κόπωσης κάποιων ποδοσφαιριστών. Είχαμε και απώλειες λόγω καρτών και τραυματισμών και αυτοί ήταν οι λόγοι για το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχουμε διάρκεια σε συγκέντρωση σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, θα πρέπει να το δει και η τεχνική ηγεσία. Θεωρούσαμε πως ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα μέχρι το 70-75', ο Άρης ρίσκαρε και χρειαζόμασταν μια πιο προσεκτική διαχείριση. Ο Άρης έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο μετά το 75'. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα, όμως. Αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας ήταν εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Κυριαρχήσαμε εκεί, με πολλά σουτ και ωραίες προσπάθειες. Μετά, χάθηκε η συνοχή μας».
Για το μέλλον: «Εμείς νιώθουμε πως κερδίσαμε και το παιχνίδι με την Ομόνοια. Άλλοι είναι οι αρμόδιοι να το ψάξουν γιατί χάσαμε. Ήταν καθοριστική η χθεσινή μας ήττα, με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας».
Για το αγωνιστικό: «Επιστρέφει ο Κοβάσεβιτς με τον Ολυμπιακό, αλλά απόντας θα είναι ο Αντάμοβιτς. Κάποιες ενοχλήσεις που νιώθουν οι Εμπραλίτζε και Τραϊτσέφσκι ελπίζουμε πως θα ξεπεραστούν. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ, το καλύτερο της τελευταίας πενταετίας».
Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο στόπερ, Ντάνι Ενρίκες για δύο ακόμη χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS