Ακολουθήστε μας στο Google news
H Λουντογκόρετς, υποδέχθηκε την Τσάρκο Σέλο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τη... συνέτριψε με 4-0, εντός έδρας.
Στην ευρεία νίκη της ομάδας του Στάνισλαβ Γκέντσεφ στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο, ως πρώτος προπονητής, (ήταν βοηθός του Νταμπράουσκας), ο Πιέρος βρήκε ξανά δίκτυα, σκοράροντας το τέταρτο του γκολ σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, στο 66' ο Κύπριος διεθνής στράικερ, έγραψε το 2-0, με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Η Λουντογκόρετς, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, ανέβηκε στους 24 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Μπότεφ Πλόβντιφ, έχοντας και ένα αγώνα στο... χέρι.
Δείτε το γκολ του:
Λαχτάρησαν και όχι άδικα οι οπαδοί της ΑΕΛ βλέποντας την ομάδα τους για έναν ολόκληρο γύρο να κάνει μόλις μία νίκη, αλλά και για αρκετές αγωνιστικές να μην μπορεί ούτε να σκοράρει έστω ένα γκολ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
19/04 @ 20:59
Η Πάφος είναι στην πρώτη θέση και κάνει Πάσχα στην κορυφή. Τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές...
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
BEST OF THEMASPORTS