Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο νέο διαφημιστικό σποτ για το Ταχυδρομείο της Ιταλίας, με τους Ζορζίνιο και Μπονούτσι να κάνουν καζούρα στους Άγγλους για τον χαμένο τελικό του Euro, το καλοκαίρι.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, που παρουσίασε ένα τρομερά ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο στα γήπεδα της Ευρώπης το φετινό καλοκαίρι στην εξ αναβολής διοργάνωση της UEFA, ήταν ο πρωταγωνιστής του διαφημιστικού σποτ για το Ταχυδρομείο της χώρας.
Σε αυτό το διαφημιστικό συμμετείχαν επίσης οι Ζορζίνιο και Μπονούτσι, οι οποίοι υποδύθηκαν τους επισκέπτες στο σπίτι του προπονητή τους.
Μόλις ο αμυντικός της Γιουβέντους ρώτησε τον χαφ της Τσέλσι τι είχε πάρει για τον Μαντσίνι ώστε να μην πάνε με άδεια χέρια, εκείνος του απάντησε: «Zuppa Inglese», δηλαδή αγγλική σούπα...
gazzetta.gr
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.