Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι αντιδράσεις για την εξαγορά της Νιούκαστλ από το δημόσιο επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, μίας χώρας που συχνά επικρίνεται για τη μη τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις.
Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε συνάντηση με τον διευθυντή της Πρέμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Μάστερς, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για το ζήτημα.
Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα και μόλις έγινε γνωστή η είδηση, η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξέφρασε την έντονη ανησυχία της.
Μέχρι στιγμής, η Πρέμιερ Λιγκ έχει τοποθετηθεί στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Σαουδική Αραβία, αναφέροντας πως οι νέοι ιδιοκτήτες της Νιούκαστλ δεν εκπροσωπούν το σαουδαραβικό κράτος και ότι έχει λάβει νομικές διαβεβαιώσεις, πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση της Σαουδικής Αραβίας, στις υποθέσεις του συλλόγου.
Πηγή: sdna.gr
Με δύο παιχνίδια για την πρώτη φάση, συνεχίστηκε σήμερα (29/10) το κύπελλο Κύπρου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
19/10 @ 10:39
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
BEST OF THEMASPORTS