Περίπου 850 ποδοσφαιριστές κινούνται νομικά κατά των εταιρειών που καταγράφουν στατιστικά.
Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να αλλάξει το τοπίο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ετοιμάζονται να προχωρήσουν 850 ποδοσφαιριστές, καθώς ετοιμάζονται να κάνουν μηνύσεις σε εταιρείες καταγραφής στατιστικών.
Πρόκειται για μία βιομηχανία δισεκατομμυρίων στη σύγχρονη εποχή, με τους εν λόγω παίκτες, που ακολουθούν τον άλλοτε προπονητή της Κάρντιφ, Ράσελ Σλέιντ, να ζητούν αποζημίωση για την εμπορία των στατιστικών τους.
Η νομική ομάδα του Σλέιντ αναφέρει πως η μη καταβολή χρημάτων σε ποδοσφαιριστές για την μη εγκεκριμένη χρήση των στατιστικών τους παραβιάζει νόμο σχετικό με προσωπικά δεδομένα!
Όπως είπε, «για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας, μπορεί να υπάρχουν 7.000 διαφορετικά στοιχεία. Υπάρχουν εταιρείες που καταγράφουν και πουλούν αυτά τα στατιστικά δίχως τη συναίνεση των παικτών».
Η Εθνική Ελλάδας ξεδίπλωσε στο Παγκρήτιο όλες της τις επιθετικές αρετές, με τον Χρήστο Μανδά να κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση και τον Γιοβάνοβιτς να βλέπει τους αναπληρωματικούς του να δίνουν άλλη πνοή στη “γαλανόλευκη”.
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.