Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μίλαν φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Λορέντζο Λούκα της Πίζα, με τον πανύψηλο επιθετικό (2.01 μ.), να κάνει μια εξαιρετική σεζόν όντας πρώτος σκόρερ στη Serie B.
Η περσινή σεζόν αποτέλεσε τη μεγάλη επιστροφή της Μίλαν. Οι «ροσσονέρι» κατάφεραν να βρεθούν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος για αρκετούς μήνες. Και μπορεί να είδαν τον τίτλο να καταλήγει στη «μισητή» Ίντερ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έκαναν βήματα προόδου. Εξάλλου, η ομάδα του Μιλάνου αγωνίζεται στο Champions League έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Την ίδια στιγμή, δείχνει μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό πρόσωπο στη Serie A. Γι’ αυτό, άλλωστε, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι, που έχει κάνει ως τώρα το επτά στα επτά.
Η Μίλαν κοιτάζει ατενίζει πλέον το μέλλον της με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ουσιαστικά, οι «ροσσονέρι» αρχίζουν να επιστρέφουν σιγά σιγά στην κορυφή και να γίνονται ένας δυνατός… παίκτης για το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Παράλληλα, η ομάδα του Μιλάνου έχει ήδη αρχίσει να ρίχνει κλεφτές «ματιές» σε περιπτώσεις παικτών. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport», οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Λορέντζο Λούκα της Πίζα, που κάνει εντυπωσιακή σεζόν στη Serie B.
Ο πανύψηλος (2.01 μ.) επιθετικός μετράει ήδη έξι γκολ σε επτά παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Την ίδια στιγμή η ομάδα του προελαύνει, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Λόγω του σωματότυπου του, ο Λούκα έχει ήδη φτάσει να συγκρίνεται με τον Λούκα Τόνι, που έκανε μια σπουδαία καριέρα σε Φιορεντίνα, Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, ενώ στέφθηκα και πρωταθλητής κόσμου με την Ιταλία το 2006.
Η Μίλαν παρατηρεί καιρό τώρα τον 21χρονο φορ, αλλά δεν είναι η μόνη. Κι αυτή γιατί τόσο η Γιουβέντους, όσο και η Ίντερ φέρονται να τον… τσεκάρουν. Κερδισμένη στην όλη υπόθεση, βέβαια, αναμένεται να βγει η Πίζα. Η ομάδα της Τοσκάνης τον απέκτησε το καλοκαίρι από την Παλέρμο έναντι 2,1 εκατ. ευρώ και ήδη ζητάει περί τα 10 εκατομμύρια από κάθε ενδιαφερόμενο για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Οι «ροσσονέρι» ήδη ετοιμάζουν την κίνηση τους είτε για τον χειμώνα είτε για τον καλοκαίρι, έχοντας πλάνο. Κι αυτό γιατί αν αποκτήσουν τον Λούκα άμεσα, θα τον αφήσουν δανεικό στην Πίζα. Κάτι που μπορεί να συμβεί και το καλοκαίρι, εφόσον η ομάδα ανεβεί κατηγορία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσέγγιση.
Πηγή: Sportsking.gr
Οι δύο εκπρόσωποι των Βραζιλιάνων επενδυτών Φερνάντο Αλμέιδα και Φαμπιάνο έχουν αναχωρήσει για Βραζιλία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS